Plaćanje i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu tenakosport.com moguća je na tri načina:
 
 1. Plaćanje kreditnom karticom - Odaberite jednu od ponuđenih vrsta kreditne kartice i unesite tražene podatke. Kada potvrdite kupnju, na registriranu adresu elektroničke pošte ćete primiti potvrdu o primitku narudžbe, a mi ćemo Vam, po evidenciji uplate, poslati kupljeni proizvod na navedenu adresu.
 • American Express 2-6 rata
 • Maestro i VISA Privredne banke Zagreb 2-6 rata
 • MasterCard Privredne banke Zagreb jednokratno
 
 1. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom – Putem registrirane adrese elektroničke pošte primit ćete ponudu na kojoj će se nalaziti svi potrebni podatci za uplatu na IBAN račun prodavatelja. Po evidenciji uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla), poslat ćemo proizvod na navedenu adresu.
 
 1. Plaćanje pouzećem – Nakon zaprimljene narudžbe, proizvod ćemo poslati na navedenu adresu. Prilikom preuzimanja pošiljke, primatelj plaća iznos kupljenog proizvoda u gotovini.
 
Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka Overseas, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Neposredno nakon slanja pošiljke, na Vašoj e-mail adresi primit ćete poruku o broju prijevoznice kojim se možete služiti za praćenje, kako biste u svakom trenutku saznali status očekivane pošiljke. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no dostava kupljenog proizvoda će krenuti tek tijekom idućeg radnog dana, a bit će izvršena kroz 1-4 radna dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti poslana u ponedjeljak, a možete je očekivati u utorak ili najkasnije u petak.
Dostava iznad 500,00 kn za naručene proizvode unutar Republike Hrvatske se ne naplaćuje, a prema drugim državama u Europskoj Uniji se naplaćuje prema važećem cjeniku lokalne kurirske službe. Kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.
 • garantirano najniže cijene
  Garantirano najniže cijene

  Mislite da ste našli najbolju ponudu?

  Proslijedite je nama i uvjerit ćemo vas da smo mi najpovoljniji.

 • besplatna dostava za kupnju iznad 500 kn
  Besplatna dostava za kupnju iznad 500 kn

  Dohvati svoje pravo na besplatnu dostavu i uštedi.

  Pravo na besplatnu dostavu ima svaki naručitelj s iznosom većim od 500 kuna.

 • brza dostava u hr 24/72h
  Brza dostava u HR 24/72h

  Brzina nam je vrlina. Ne vjeruješ?

  Isporuka kreće isti dan ako je roba naručena do 12 sati radnim danom.
  Vikendom dostavna služba ne radi, u tom slučaju robu šaljemo u ponedjeljak ili prvi radni dan.
   

 • povrat/zamjena unutar 14 dana
  Povrat/zamjena unutar 14 dana

  Predomislili ste se?

  Nema problema, robu slobodno možete vratiti ili zamijeniti. Nećemo vas pitati razlog.
   

 • Europska unija
 • ESIF financijski instrumenti
 • HAMAG BICRO
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“